toplogohu slogen
FőoldalKapcsolatTevékenységekÁrlistaTámogatásHitel
boltkulsologo

Főnökfoto


Hangtechnikus

Szám.technikusFőkönyvelö
 
Bemutatkozás

 

Hadd kezdjem talán én: Fehér János vagyok 1991 julius 1.-én  alapítottam a Selectort mint elektronikai boltot.
Az elektronika mindig is közel állt hozzám és így azzal foglalkozhattam amit igazán szeretek és amihez igazán értek. Az idők folyamán aztán ez a tudás már kevés lett úgy mint a bolt mérete és fejlődni növekedni kellet.
Az első nagy lépést 1994-ben tettem amikor a boltot és a termékkört is kibővítettem.Ezután kezdtük árusítani a városban talán elsőként az új nagy csodát a PC-t, azért írok itt már többes számban mert innét kezdődően nagy segítségemre volt régi kollégám Garda József, aki azóta  önállósította magát mint mobiltelefon guru.
Az apró részletekkel nem akarok senkit untatni, tehát röviden:innét aztán töretlen fejlődés vezetett a mai állapotig, rengeteg munkával, tanulással, mert ugye egy jó főnőknek mindenhez érteni kell. Most már igen szerteágazó a tevékenységünk amit én próbálok összerendezgetni, koordinálni,igazgatni.


Farkas Pál vagyok: a selector csapatához 1999-ben csatlakoztam,amikor a bolt hangtechnikai részlege kibővült.Szakterületem elsősorban a hangszórók javítása,hangfalak tervezése és építése de természetesen a hanggal kapcsolatos egyéb területek is érdekelnek legyen az hifi, autóhifi, élő hangosítás. Eddig megszerzett tudásomat és tapasztalataimat szivesen megosztom minden kedves vásárlóval vagy csupán csak érdeklődővel. Továbbá nagyon szívesen kötök bárkivel egy UPC előfizetői szerződést.


Bárdos Ariel :szakterületem a számítástechnika, számítógépek -javítása –összeállítása, hangprocesszorok, DJ technika.
Az én feladatom -kis boltunkban többek közt- minden, ami számítógépekkel kapcsolatos. Én kísérem figyelemmel ezen a téren a „technika fejlődését”, a polcok tartalmát és a vevők igényeit. Útbaigazítom az informatika zavaros világában eltévedt vásárlókat, hogy elképzeléseiket a lehető legpontosabban megvalósíthassuk. Én vagyok az illetékes abban is, ha egy szegény jóravaló computer megbetegszik, az minél előbb meggyógyuljon.

Ha esetleg diszkózásra adnád a fejed, hivatásos „zenész” múltamból adódóan, bármilyen témakörben tudok tanácsot adni. Nálunk megtalálható minden, amire szükséged lehet. Egy csomó cuccot ki is próbálhatsz –azonnal...

Aki studio-technikán, vagy komoly hangrendszeren töri a fejét szintén fordulhat hozzám bizalommal. Különösen digitális -feldolgozás, -beavatkozás esetén, akár VST-n, akár vason történik a dolog.
Mivel a kevés szabadidőmben is ezekkel foglalkozom, szívesen segítek, amiben csak tudok.
Tehát ha a fenn említett témákban segítségre szorulsz , itt a helyed a Selectorban!!!

 

Fehérné Éva vagyok.
Kezdetek óta az én feladatom a vállakozás könyvelése, adó- és járulékbevallása, nyilvántartások vezetése, átutalások, levelezések intézése. 
Én intézem a hiteleket,  ha az ügyfélnek szüksége van rá.
Sajnos a vásárlókkal én ritkábban találkozok, mivel a sok papír gyakran nem enged ki az irodámból.

  

 

        

  © Copyright 2007  Selector All Rights Reserved. Design by weis